Terug naar beginpagina Stichting Tesselhuus Benefiet| 3 & 4 februari 2018.

Ze komen er weer aan: de donkere wintermaanden. Met februari als treurig dieptepunt. Vooral in die maand lijken alle dagen hetzelfde en overheerst de donkerte. Gelukkig zorgt de Stichting Tesselhuus Benefiet voor een aantrekkelijke break!
In het weekend van 3 en 4 februari organiseert de stichting een sprankelend benefiet-event ten behoeve van het Tesselhuus. Het doel: € 30.000,- ophalen om ook in 2018 weer vakantieweken te kunnen organiseren voor mensen die dat hard nodig hebben.

Sprankelende benefietavond voor het Tesselhuus. U komt toch ook?

Ú beleeft een bijzondere avond met een fantastisch diner, zij beleven een hoogtepunt in hun vaak korte leven: een geheel verzorgde vakantie op Texel. Mogelijk gemaakt door het Tesselhuus. Dankzij u!

Graag nodigen wij u uit voor ons Diner Spectacle in Hotel Texel op zaterdag 3 februari. En ook voor ons andere benefietevenement, het ‘toetje’ op zondag 4 februari: een uitgebreide familiebrunch inclusief entertainment. Met de opbrengst financieren wij Vakantieweken in het Tesselhuus voor mensen die vanwege hun ziekte of meervoudige handicaps zelf niet op vakantie kunnen.

Wat kunt u verwachten:
Een Diner Spectacle vol (culinaire) verrassingen en (muzikale) tussendoortjes. Compleet met wijnarrangement, optredens en een veiling. U wordt volledig in de watten gelegd, op een informele manier, met een Texelse knipoog. En omdat het zo leuk is en tegenwoordig zo weinig voorkomt, wordt het een feest met een dresscode: in het siss met een beetje wit. Lekker feestelijk dus!

Programma Diner Spectacle:
17.00 uur: drankje en amuse
18.30 uur: ontvangst en welkomstwoord
19.20 uur: aanvang diner met tussen de gangen door optredens en muziek
Verzorgd door o.a. de Pauwer Girls en Bernie’s Bounce
23.15 uur: de dansvloer is geopend!

Leuk! Een brunch voor de hele familie!
Voor het eerst organiseren wij dit jaar ook een familiebrunch. Een feestelijk verwenbuffet voor jong en oud. En natuurlijk stopt ook hier de verwennerij niet bij het eten! Wij zorgen ook voor entertainment met o.a. optredens, een goochelaar en bekende schrijvers die voorlezen uit kinderboeken. Kortom, het ideale familie-uitje op een saaie zondagmiddag!

Programma zondag 4 februari:
11.30 uur: ontvangst (foto bij binnenkomst)
12.00 uur: aanvang buffet
14.00 uur: afsluiting

Wij hopen van harte dat u dit feest met ons wilt meevieren en zo een bijdrage wilt leveren aan de broodnodige vakantie voor een kwetsbare groep in onze samenleving.

Geef u nu op en kom! Inschrijven voor een of beide evenementen kan via onderstaand formulier. Het liefst voor 25 december in verband met onze planning.Bent u verhinderd, maar wilt u wel graag doneren aan het Tesselhuus. Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust: 0222-317035 - benefiet@tesselhuus.nl